Comunitat Valenciana

Puig: "M'agradaria que el PPCV no estiguera una altra vegada plegat a Gènova i defenguera l'interés dels valencians"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat este dimarts que li agradaria que el PPCV "no estiguera una altra vegada plegat a Gènova" -calme nacional dels populars-
Ximo Puig en una imatge d'arxiu
Ximo Puig en una imatge d'arxiu
I. CABALLER/CORTS VALENCIANES
Ximo Puig en una imatge d'arxiu

i haguera assistit a l'acte de rebot als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE)

celebrat en les Corts per a defendre "l'interés general dels valencians".

Puig, abans de participar en el 'Dia de les Corts valencianes'

-del 25 d'Abril, que commemora la derrota de la Batalla d'Almansa- ha assenyalat sobre este tema que li agradaria que el PPCV "estiguera com va estar el primer dia donant resposta a l'interés general dels valencians i no estiguera una altra vegada plegat a Gènova, al PP de Madrid".

Respecte a la seua absència en l'acte d'oposició als PGE ha explicat que, com a president de la Generalitat, "havia d'estar en l'acte institucional" celebrat amb posterioritat però ha recalcat: "Evidentment tothom sap que recolze la vocació majoritària del poble valencià representada pels grups parlamentaris que estos pressupostos són negatius per a la Comunitat Valenciana i que hem de treballar junts per a revertir esta situació".

En este sentit ha advertit: "L'infrafinançament més la infrainversió ens porta a un atzucac". Així, Puig ha explicat que, per açò el president de les Corts, Enric Morera, ha convocat els representants del poble valencià en el Congrés i en el Senat per a explicar-los quina és la posició aprovada "per unanimitat" en les Corts Valencianes. A més, ha replicat a la presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig, que és ell qui diu les seues opinions. "Les opinions que jo haja de dir, les dic jo", li ha traslladat, per a afegir que Bonig "no és 'ximòloga'".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento