Comunitat Valenciana

Els regant de la Comunitat Valenciana celebraran este dimecres la seua Junta General a Llíria

  • La Federació de Comunitats de Regant de la Comunitat Valenciana (Fecoreva) celebrarà este dimecres la reunió de la seua Junta General a la localitat valenciana de Llíria, on procedirà a l'entrega de la Medalla de la Institució al seu expresident Benjamín Aparicio.

A més, els regant votaran els comptes de 2016 i els pressupostos per a enguany 2017, així com les activitats previstes per al present exercici i la participació de Fecoreva en diversos projectes europeus.

A la clausura de l'acte assistiran el secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, i el director general d'Agricultura, Rogelio Llanes. Mentre que la inauguració de la jornada serà a càrrec de l'alcalde de Llíria, Manuel Civera.

Després de la reunió de la Junta, se celebrarà una Missa Commemorativa de la Festivitat de Sant Vicent Ferrer, Patró de la Federació, en l'Ermita de Sant Vicent de Llíria, a la qual assistirà la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ), Mª Ángeles Ureña.

Per a finalitzar la jornada, els representants de les comunitats de regants mantindran un esmorzar de fraternitat, que comptarà amb l'assistència de les diverses autoritats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento