Air Nostrum busca a València tripulants de cabina amb "bon nivell d'anglés"

Air Nostrum busca a València tripulants de cabina amb "bon nivell d'anglés"

Air Nostrum busca a València tripulants de cabina amb "bon nivell d'anglés"
Air Nostrum busca a València tripulants de cabina amb "bon nivell d'anglés" (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • Els interessats a assistir als processos de selecció hauran d'introduir prèviament el seu curriculum vitae (CV) en el web de la companyia.
  • Els qui superen l'entrevista i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig per a aconseguir el certificat de vol.
  • Air Nostrum, amb quasi 77.000 vols i més de quatre milions de passatgers anuals, factura més de 400 milions d'euros a l'any i compta amb prop de 1.400 empleats.

L'aerolínia franquiciada d'Iberia per a vols regionals, Air Nostrum, està immersa en un nou procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP), que passarà per València, i en el qual busquen candidats "amb bon nivell d'anglés" per a incorporar a la seua plantilla, que tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació amb la qual aconseguiran el certificat de vol.

Dins de la gira que estan realitzant per diverses localitats per a prendre contacte amb possibles candidats, els responsables d'Air Nostrum assistiran el 28 d'abril a una jornada de portes obertes en la qual oferiran als interessats "una visió interna de la companyia i de les característiques del treball en ella", segons ha informat la companyia en un comunicat.

Així mateix, les entrevistes amb els candidats tindran lloc en l'hotel NH Center de València a les 09.30 hores. Els interessats a assistir als processos de selecció hauran d'introduir prèviament el seu curriculum vitae (CV) en el web de la companyia, per a inscriure's en l'oferta de jornada de portes obertes.

En acudir a l'entrevista en l'hotel, els aspirants han d'aportar dues fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del DNI o, si calguera, el permís de residència i treball, tres còpies del CV i una certificació dels estudis cursats. Els responsables d'Air Nostrum tindran en compte als joves amb "bon nivell d'anglés", segons han assenyalat en el comunicat.

Els qui superen l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig per a aconseguir el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran realitzar la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Air Nostrum, amb quasi 77.000 vols i més de quatre milions de passatgers anuals, és la companyia "líder" de l'aviació regional a Espanya i una de "les majors aerolínies europees de la seua classe". Opera per al Grup Iberia baix la marca Iberia Regional Air Nostrum, factura més de 400 milions d'euros a l'any i compta amb prop de 1.400 empleats.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3016677/0/air-nostrum-busca-val-ncia-tripulants-cabina-passatgers-amb-bon-nivell-dangles/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios