Comunitat Valenciana

Air Nostrum busca a València tripulants de cabina amb "bon nivell d'anglés"

  • Els interessats a assistir als processos de selecció hauran d'introduir prèviament el seu curriculum vitae (CV) en el web de la companyia.
  • Els qui superen l'entrevista i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig per a aconseguir el certificat de vol.
  • Air Nostrum, amb quasi 77.000 vols i més de quatre milions de passatgers anuals, factura més de 400 milions d'euros a l'any i compta amb prop de 1.400 empleats.
Avión Air Nostrum
Avión Air Nostrum
EUROPA PRESS
Avión Air Nostrum

L'aerolínia franquiciada d'Iberia per a vols regionals, Air Nostrum, està immersa en un nou procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP), que passarà per València, i en el qual busquen candidats "amb bon nivell d'anglés" per a incorporar a la seua plantilla, que tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació amb la qual aconseguiran el certificat de vol.

Dins de la gira que estan realitzant per diverses localitats per a prendre contacte amb possibles candidats, els responsables d'Air Nostrum assistiran el 28 d'abril a una jornada de portes obertes en la qual oferiran als interessats "una visió interna de la companyia i de les característiques del treball en ella", segons ha informat la companyia en un comunicat.

Així mateix, les entrevistes amb els candidats tindran lloc en l'hotel NH Center de València a les 09.30 hores. Els interessats a assistir als processos de selecció hauran d'introduir prèviament el seu curriculum vitae (CV) en el web de la companyia, per a inscriure's en l'oferta de jornada de portes obertes.

En acudir a l'entrevista en l'hotel, els aspirants han d'aportar dues fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del DNI o, si calguera, el permís de residència i treball, tres còpies del CV i una certificació dels estudis cursats. Els responsables d'Air Nostrum tindran en compte als joves amb "bon nivell d'anglés", segons han assenyalat en el comunicat.

Els qui superen l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig per a aconseguir el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran realitzar la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Air Nostrum, amb quasi 77.000 vols i més de quatre milions de passatgers anuals, és la companyia "líder" de l'aviació regional a Espanya i una de "les majors aerolínies europees de la seua classe". Opera per al Grup Iberia baix la marca Iberia Regional Air Nostrum, factura més de 400 milions d'euros a l'any i compta amb prop de 1.400 empleats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento