Comunitat Valenciana

La campanya de suport a Susana Díaz a la Comunitat Valenciana recorre 14 municipis de les tres províncies

  • La candidatura 'VLC amb Susana Díaz' de suport en la Comunitat Valenciana a la candidata a liderar el Partit Socialista i presidenta de la Junta d'Andalusia recorre des d'este divendres i durant les pròximes setmanes un total de 14 municipis de les tres províncies de la regió. La campanya de Díaz en la regió convida als militants a assistir a estes trobades per a conéixer el seu projecte, que tracta de "recuperar un partit capaç de ser alternativa a la dreta a Espanya".
Susana Díaz, Francina Armengol y Ximo Puig
Susana Díaz, Francina Armengol y Ximo Puig
EUROPA PRESS
Susana Díaz, Francina Armengol y Ximo Puig

La gira arranca este divendres 21 d'abril després de la visita institucional de Susana Díaz a Ontinyent (València), després de la qual la socialista mantindrà un acte amb militants en el Centre Cultural de Xàtiva (València) a les 19.30 hores, segons ha informat la campanya en un comunicat.

L'endemà, Díaz es desplaçarà fins a Elx, on en el poliesportiu municipal del Carrús a les 12.00 hores celebrarà el primer acte de la seua candidatura en la província d'Alacant.

Paral·lelament, la campanya 'VLC amb Susana' mantindrà trobades en municipis com Gandia, Algemesí, Llíria, Montcada, Xest i Aldaia, en la província de València; Torrevella i Sant Joan d'Alacant a Alacant; i Borriana i Sogorb a Castelló, entre uns altres.

Els actes s'han plantejat com a reunions amb militants en les quals "referents del socialisme valencià" explicaran i debatran sobre el projecte que la presidenta andalusa té per al PSOE.

Així, assistiran alcaldes, portaveus municipals i diputats socialistes, amb els quals l'aspirant a la Secretaria General exposarà la seua "aposta per un partit renovador, un partit 100% PSOE", com ha indicat el coordinador de la campanya a la Comunitat, Pablo Seguí.

El també portaveu socialista en la Diputació de València ha incidit que "estem en un moment clau per al futur del partit", per la qual cosa ha reivindicat la importància de "analitzar molt bé qual és l'escenari en el qual ens trobem i qual és l'horitzó al qual volem dirigir-nos". En definitiva, "apostar per recuperar un PSOE capaç de ser l'alternativa a la dreta a Espanya".

"Els socialistes valencians tenim molt que aportar per al futur del partit a Espanya", ha manifestat, per a animar els militants a sumar-se un projecte que "va d'acord amb les polítiques de canvi que des de l'arribada de Ximo Puig a la presidència de la Generalitat s'estan aplicant a la Comunitat".

UN PSOE "RENOVAT I CAPAÇ DE GUANYAR"

En esta línia, Seguí ha advocat per "un projecte de partit renovat, capaç de guanyar, que siga coherent amb les polítiques d'esquerres que ja estan aplicant els presidents autonòmics socialistes, així com els centenars d'alcaldes del PSPV que, després d'anys de corró popular, ara ja poden exercir des del Govern polítiques que canvien les vida de les persones".

Per al dirigent socialista, "el partit necessita un nou projecte guanyador, orgullós de les seues arrels però amb vocació de futur i que de nou pose les sigles del PSOE al capdavant dels avanços socials i de la lluita per la igualtat". "I eixa força la lidera Susana Díaz", ha reblat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento