Detingut un home per adquirir més de 400 quilos d'alvocats d'origen il·lícit

Detingut un home per adquirir més de 400 quilos d'alvocats d'origen il·lícit

Detingut un home per adquirir més de 400 quilos d'alvocats d'origen il·lícit
Detingut un home per adquirir més de 400 quilos d'alvocats d'origen il·lícit (GC)
Ampliar
  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home de 41 anys i d'origen pakistanés i estan investigant un altre de 43 anys i d'origen indi per comprar més de 400 quilos d'alvocats de la varietat Lamb hass d'origen il·lícit a Sagunt (València), segons ha informat l'Institut armat en un comunicat.

En el marc de l'operació 'Guacamole', realitzada per l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sagunt s'han dut a terme 17 inspeccions en establiments de venda de fruites i hortalisses per a comprovar l'origen dels productes.

En dos d'ells es va comprovar com els seus responsables havien adquirit més de 400 quilos d'alvocats a un preu inferior al de mercat i sense sol·licitar cap documentació per a cerciorar-se de l'origen d'esta mercaderia.

Per açò, van procedir a la confiscació de 430 quilograms d'alvocat de la varietat Lamb hass. Les diligències instruïdes han sigut entregades al deganat dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sagunt, segons les mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3016004/0/detingut-home-per-adquirir-mes-400-quilos-dalvocats-dorigen-il-licit/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios