Comunitat Valenciana

Puig demana al PP assumir responsabilitats polítiques pel seu finançament irregular i que retorne els diners furtats

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha reclamat este dimecres al PP que "assumisca" les responsabilitats polítiques que es deriven del presumpte finançament irregular del partit i "sobretot que es retorne els diners furtats als ciutadans".
Ximo Puig en declaracions als mig en una imatge d'arxiu
Ximo Puig en declaracions als mig en una imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Ximo Puig en declaracions als mig en una imatge d'arxiu

Puig, abans de participar en la presentació del llibre 'L'últim manuscrit de Blasco Ibáñez', s'ha referit així a la citació per a declarar com a testimoni del president del Govern, Mariano Rajoy, per la Gürtel, així com a la detenció de l'expresident de la Comunitat de Madrid Ignacio González per la gestió del Canal d'Isabel II.

Així, ha assenyalat que després de la citació de Rajoy "cal parlar de responsabilitats polítiques en tot el que ha significat el finançament irregular del PP".

En este cas, es tracta de que la Justícia seguisca el seu "camí" però ha recalcat que "al marge de la Justícia hi ha unes responsabilitats polítiques que el PP encara no ha sigut capaç d'assumir".

De la mateixa manera, respecte a la detenció de González, ha comentat que "va haver-hi un temps" en el qual el PP creia que era "impune a qualsevol activitat de caràcter il·lícit a l'hora de finançar-se il·legalment i pareix que això és el que està darrere d'esta situació".

Per això, ha reclamat que és "necessari arribar fins al final de les conseqüència de tot tipus, judicials i polítiques, i sobretot que es retorne els diners furtats als ciutadans".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento