Comunitat Valenciana

Manuel Carrasco, primer artista confirmat per al cicle de concerts 'Escena Gandia' de juliol i agost

  • La venda d'entrades començarà el pròxim 20 d'abril i, en el cas de Carrasco, les entrades tindran un preu de 30 euros.
  • Hi haurà una zona més propera a l'escenari, on els organitzadors tindran un detall de cara als compradors, i una altra zona denominada "de pista".
  • La iniciativa fou aprovada pels membres de la Mesa de Turisme celebrada en gener i segons l'acord, el consorci s'encarregarà d'abonar la taxa portuària.
Imagen promocional de Manuel Carrasco.
Imagen promocional de Manuel Carrasco.
ARCHIVO
Imagen promocional de Manuel Carrasco.

Manuel Carrasco ha sigut el primer artista confirmat per al cicle de concerts 'Escena Gandia' que tindrà lloc entre juliol i agost en el Grau de Gandia, i que comptarà amb un aforament de 8.000 persones, segons ha informat el consistori gandià en un comunicat.

El responsable de ProduceMe, Pepe Morant, ha sigut l'encarregat d'anunciar que serà Manuel Carrasco el primer cap de cartell que celebrerà el seu concert el pròxim 5 d'agost. "És un artista que no ha estat mai a Gandia, serà un concert exclusiu a la Comunitat, ja que ha seleccionat molt les dates del seu Tour", ha comentat Morant.

Així mateix, ha explicat que els artistes s'aniran anunciant de manera progressiva i cada setmana anunciarà un nou. La venda d'entrades començarà el pròxim 20 d'abril i, en el cas de Carrasco, les entrades tindran un preu de 30 euros. "Els preus seran diferents dependent de l'artista, a més dels preus promocionals i els concursos", ha afegit.

L'espai dels concerts estarà dividit en dues zones. D'una banda, hi haurà una zona més propera a l'escenari, on els organitzadors tindran un detall de cara als compradors, i una altra zona denominada "de pista".

D'altra banda, Morant ha anunciat que en esta edició "no hi haurà invitacions ni es regalaran entrades", i ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia "que ens facilita el necessari per a posar en marxa el cicle que pretenem convertir en un referent dins del panorama musical nacional".

Pel que fa a les dates seleccionades per a celebrar l'esdeveniment, el promotor ha destacat que s'han escollit dels dies entre el 29 de juliol i el 14 d'agost, amb l'objectiu "d'aconseguir un bon posicionament i per a evitar la coincidència d'altres festivals i cicles musicals".

La iniciativa va ser aprovada pels membres de la Mesa de Turisme celebrada el passat mes de gener on els productors del cicle van presentar la proposta. El consorci s'encarregarà d'abonar la taxa portuària corresponent, de manera que el cost "no pujarà a més de 9.000 euros, a més de facilitar els servicis habituals en este tipus d'activitats, com a Policia i neteja", ha informat Olatz Megia, tècnic de Turisme.

Per la seua banda, Jose Manuel Navarro, president d'Asemthsa, i Vicente Frasquet, president de l'Associació d'Hostelers, han agraït "el treball que s'està fent", i han afirmat que es tracta d'una "bona notícia sempre que es fa una acitividad d'este tipus i amb esta envergadura".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento