Comunitat Valenciana

Destrueixen dos projectils de la guerra que una veïna d'Ontinyent tenia com a "peces decoratives"

  • Es tractava de dos projectils obuses d'artilleria de 80mm pel que sembla amb càrrega explosiva dels utilitzats en la Guerra Civil.
  • Els projectils, que van ser destruïts pels agents en una zona indicada per a estes comeses, es trobaven damunt de la ximenera del soterrani.
  • La Guàrdia Civil informa que davant troballes així cal avisar immediatament la Guàrdia Civil a través del 062 i no tocar l'artefacte.
Projectils trobats en el soterrani d'un habitatge d'Ontinyent
Projectils trobats en el soterrani d'un habitatge d'Ontinyent
GC
Projectils trobats en el soterrani d'un habitatge d'Ontinyent

Agents de la Guàrdia Civil han desactivat dos projectils de la Guerra Civil que una veïna de la localitat valenciana d'Ontinyent tenia en el soterrani del seu habitatge com a "peces decoratives damunt de la ximenera".

Els fets es van produir este dilluns, quan efectius de la Guàrdia Civil d'Ontinyent es van personar en una finca de la població per a realitzar gestions per un delicte de robatori. Una vegada en el domicili, la propietària els va comentar que en el soterrani de la seua casa tenia dos projectils de fa més de 30 anys com a "peces decoratives" damunt de la ximenera.

Una vegada coneguts els fets, l'equip de desactivació d'explosius de la Guàrdia Civil de València es va desplaçar al lloc dels fets i va comprovar que es tractava de dos projectils obuses d'artilleria de 80mm pel que sembla amb càrrega explosiva dels utilitzats en la Guerra Civil.

Els projectils van ser destruïts pels agents en una zona indicada per a estes comeses. Des de l'Institut Armat es recorda, a través d'un comunicat, que la forma d'actuar davant la troballa d'algun artefacte explosiu consisteix en no tocar, ni manipular l'objecte i avisar immediatament la Guàrdia Civil a través del 062.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento