Comunitat Valenciana

Bonig nega que Hernando li donara "un estiró d'orelles" amb els PGE i destaca que les discrepàncies són "sanes"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha descartat este dimarts que el portaveu del PP en el Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, li donara "un estiró d'orelles" per les seues crítiques a les inversions a la Comunitat Valenciana del projecte de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a 2017 i sobre este tema ha destacat que el PP és un partit "obert" i que les discrepàncies són "sanes i positives".
Isabel Bonig
Isabel Bonig
EUROPA PRESS
Isabel Bonig

Bonig, en una entrevista en 'Los Desayunos de TVE', recollida per Europa Press, s'ha referit així al comentari d'Hernando que la presidenta del PPCV "no coneix bé" els pressupostos després que els populars valencians recolzaren una declaració institucional en les Corts de rebuig a estos comptes.

Sobre este tema, ha explicat que "la veritat" és que Hernando no li va donar un estiró d'orelles perquè "sap perfectament" que el PPCV "compartix el seu projecte nacional" i és "lleial", però "hi ha coses que no ens agraden com les inversions" arreplegades en els pressupostos per a la Comunitat Valenciana.

Per açò, ha assenyalat que el PP va firmar eixa declaració institucional en les Corts perquè "hi ha determinades qüestions que en matèria d'inversions no ens agradaven" i demanaven que "es revertisquen" perquè si és bo per a la Comunitat Valenciana també ho és per a Espanya. "Però açò no és obstacle perquè reconeguem que hi ha coses bones que no s'estan explicant", ha recalcat.

Així, ha aplaudit "el major finançament" que tindran la comunitats amb "5.200 milions més, dels quals 852 van per a la Comunitat Valenciana".

Per tot açò, ha conclòs: "Les discrepàncies són bones i el PP és un partit obert plural i la discrepància és sana i positiva". "Estic acostumada en el parlament valencià a què ens diguen tantes barbaritats que açò no és ni un estiró d'orelles", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento