Comunitat Valenciana

Detingut un home per amenaçar un altre amb unes tisores al crit de "te vaig a matar de gonorrea"

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces, després d'amenaçar amb unes tisores un altre al crit de "te vaig a matar de gonorrea". Els fets es van produir en el transcurs d'una discussió entre tots dos hòmens que, pel que sembla, havien tingut xicotetes picabaralles passades, informa la Policia a través d'un comunicat.

Els agents van dur a terme este diumenge l'arrest d'un home de 37 anys. Els fets van ocórrer en la matinada d'ahir quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a l'avinguda d'Ausiàs March de València, on s'estava produint un altercat entre un grup de persones.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, on hi havia un gran rebombori de gent, van separar a les dos parts i van esbrinar que s'hauria produït una forta discussió entre dos coneguts per xicotetes picabaralles passades.

Els hòmens van començar la discussió en l'interior d'un bar, pujant de to, espentant-se i sacsant-se, moment en què un d'ells va accedir a la part interior de la barra agafant unes tisores per a intentar clavar-li-les a l'altre, alhora que l'insultava i li cridava que l'havia de "matar de gonorrea".

Els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de les indagacions pertinents va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces. Els policies van intervindre les tisores utilitzades de 18 centímetres de llarg. El detingut, d'origen colombià i amb antecedents, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento