Comunitat Valenciana

Compromís: "La sanitat privatitzada transforma l'estalvi en benefici a costa d'explotació laboral"

  • La diputada i portaveu de Compromís en la Comissió de Sanitat en les Corts Valencianes, Isaura Navarro, ha manifestat -després de conéixer l'informe de la Sindicatura de Comptes sobre l'hospital de Manises, que afirma que estalvia un 25% a la sanitat pública però amb menys metges i cost per empleat- que "la sanitat privatitzada busca l'estalvi que es transforme en benefici empresarial, mitjançant l'explotació dels treballadors i de servicis de pitjor qualitat".

"La sanitat pública és garantia de qualitat i també garantia de bones condicions laborals dels treballadors i treballadores. Per tant, parlem de paràmetres que no es poden comparar d'eixa manera. El resultat serà sempre absurd", ha argumentat Navarro a través d'un comunicat.

"Des de Compromís -ha continuat- pel que apostem és per eixa qualitat del servici i per que els treballadors i treballadores de l'Administració puguen fer el seu treball en les millors condicions laborals possibles. Entre una sanitat barata i una sanitat pública de qualitat al servici de les persones, des de Compromís sempre optarem per la segona".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento