Comunitat Valenciana

Moliner anuncia que no es presentarà a la reelecció per a presidir el PP de Castelló

  • Es tracta d'una decisió "personal", adoptada amb l'objectiu de "cedir el pas a noves persones".
  • Considera que "està bé que els polítics sapiguem prendre la decisió d'apartar-nos dels càrrecs de direcció i cedir el pas a noves persones".
  • El més "honest, coherent i assenyat és prendre esta decisió en un moment polític fora de la confrontació electoral", ha dit.
JAVIER MOLINER en imatge d'arxiu
JAVIER MOLINER en imatge d'arxiu
JAVIER /DIPUTACIÓN
JAVIER MOLINER en imatge d'arxiu

El president de la Diputació de Castelló i del PP provincial, Javier Moliner, ha anunciat este dilluns que no es presenta a la reelecció al capdavant del partit després de quatre anys i mig dirigint-lo. Segons ha explicat en roda de premsa, es tracta d'una decisió "personal", adoptada amb l'objectiu de "cedir el pas a noves persones".

Així, ha assenyalat en una roda de premsa que no es presenta a la reelecció en el pròxim congrés provincial que se celebrarà el pròxim 3 de juny "des de la humil satisfacció pel camí recorregut i des de la coherència, perquè està bé que els polítics sapiguem prendre la decisió d'apartar-nos dels càrrecs de direcció i cedir el pas a noves persones".

Moliner, que ha assegurat que ja ho ha comunicat al president del PP, Mariano Rajoy, i a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha apuntat que el més "honest, coherent i assenyat és prendre esta decisió en un moment polític fora de la confrontació electoral".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento