Comunitat Valenciana

València es plena de danses, rondalles i més folklore del 25 d’abril al 20 de maig

  • La segona edició de la trobada de Folklore tindrà com a epicentre diferents barris de la ciutat.
  • La inauguració d’aquest esdeveniment serà el 25 d’abril, a les 19:30 hores, durant la qual s’oferirà una audició de dolçaina.
  • A l’oferta s’arrepleguen tallers, concerts, exhibicions, presentacions de llibres, cercaviles i jocs populars.
II Trobada Folcklore
II Trobada Folcklore
Diputació València
II Trobada Folcklore

Les danses i el folklore valencià envadirà la ciutat de València del 25 d’abril al 20 de maig amb la celebració de la segona edició de la trobada de Folklore, un esdeveniment organitzat per l’Àrea de Cultura de la Diputació de València que enguany ha preparat un total de 36 activitats per tota la ciutat, concretament als barris d’Algirós, Benicalap, Patraix i el Centre Cultural La Beneficència.

La inauguració d’aquest esdeveniment serà el 25 d’abril, a les 19:30 hores, durant la qual els alumnes de dolçaina del Conservatori Iturbi, sota la direcció de Xavier Richart, oferiran una audició.

Les trobades als barris, que començaran el divendres 28, es compondran d’una variada oferta cultural que inclou tallers de literatura infantil i d’indumentària, animacions de tabal i dolçaina, exhibicions de dansa, jocs populars, concerts, presentacions de llibres i cercaviles.

Donada la diversitat de propostes, cadascuna d’elles tindrà un sistema d’inscripció distint, pel que des de la Diputació de València es facilita tota la informació per tal que els interessats puguen reservar les seues entrades amb l’anel·lació suficient.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento