Comunitat Valenciana

Boluda creu que el Govern està "de conya" si pretén solucionar el conflicte de l'estiba "en 15 dies"

  • El president de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), Vicente Boluda, ha considerat que el Govern està "de conya" si vol solucionar el conflicte de l'estiba en 15 dies quan ha recordat que el problema està des de 2011. "Són uns divertits perquè tenen el tema des de 2011 i ara en 15 dies volen arreglar-ho", ha assenyalat.
Vicente Boluda
Vicente Boluda
EUROPA PRESS
Vicente Boluda

Boluda s'ha pronunciat en estos termes abans els mitjans de comunicació, després de participar en la presentació de l'estudi 'La demanda potencial de transport de mercaderies en el corredor càntabre mediterrani', en ser preguntat per la falta d'acord entre sindicats i patronal de l'estiba amb el Govern.

Sobre este tema, Boluda ha puntualitzat que el conflicte "no s'arregla en 15 dies" perquè són "molts anys de treballar d'una manera com per a canviar la vida de treballadors i empreses en 15 dies". "És que són uns divertits perquè tenen el tema des de 2011 i ara en 15 dies volen arreglar-ho", ha manifestat.

Preguntat per la pèrdua de trànsit que estan patint les navilieres com a conseqüència del conflicte, el trànsit de contenidors en el Port de València va descendir un 24% al febrer i va perdre 16 barques, el navilier ha advertit que recuperar la normalitat en una naviliera pot costar entre un any i un any i mitjà.

Per açò, ha subratllat que cal ser "molt conscient de les barbaritats que es fan" perquè ha indicat que "encara que faces el ruc un mes", després "tardes un any o un any i mig a recuperar la normalitat o fins i tot que no es recupere perquè suposa canviar línies, rotacions i això és "una cosa molt complicat", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento