Comunitat Valenciana

Detingut un home acusat d'assetjar dos germans menors d'edat als quals va conéixer en un gimnàs

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat pròxima a València un home acusat d'assetjar sexualment dos germans, menors d'edat, als quals va conéixer en un gimnàs. També va localitzar presumptament on vivien i els esperava i seguia quan treien a passejar el seu gos, segons ha informat Prefectura en un comunicat.

L'arrestat, de 52 anys i origen espanyol, està acusat d'un delicte d'assetjament sexual. La Policia va iniciar una investigació després de tindre coneixement d'este suposat assetjament. Els agents van esbrinar que un jove i el seu germà havien coincidit amb el sospitós en un gimnàs on este tractava de col·locar-se sempre al seu costat, mirant-los sense parar i dirigint-se a ells amb frases d'índole sexual, així com mostrant el seu disgust quan es marxaven a una altra zona del gimnàs. Esta situació va començar en el mes de juliol del passat any.

Els jóvens van deixar d'anar al gimnàs per a no coincidir més amb l'home. No obstant açò, este va aconseguir esbrinar la zona on vivien i va preguntar a diversos veïns la ubicació del seu domicili, i posava excuses com que els havia d'entregar un DNI o una tauleta.

El sospitós va tornar així a tindre contacte amb els menors en diverses ocasions quan eixien a passejar el seu gos o als voltants del portal de la seua casa, ja que els esperava per a veure'ls eixir, per la qual cosa van haver de canviar alguns hàbits de la seua vida quotidiana.

Els policies van esbrinar la identitat del sospitós i, després de les indagacions pertinents, el van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'assetjament sexual. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento