Comunitat Valenciana

Oltra diu que la societat valenciana estudia mobilitzacions perquè el Govern "solament atén aquells que fan més soroll"

  • MADRID, 3 (EUROPA PRESS)
Mónica Oltra (arxiu)
Mónica Oltra (arxiu)
GVA
Mónica Oltra (arxiu)

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha dit este dilluns que els empresaris i la societat civil valenciana estan plantejant una sèrie de "mobilitzacions" perquè el Govern del PP "solament atén aquells que fan més soroll".

"Hi ha una temptació de passar a unes mobilitzacions més contundents perquè és obvi que el Govern d'Espanya només atén aquells que fan més soroll", ha assenyalat en una entrevista en RNE, recollida per Europa Press.

Així s'ha expressat Oltra en ser preguntada per si la Generalitat Valenciana té la temptació 'd'armar un canyaret' per a pressionar al Govern i així rebre més inversions, després que ella mateixa afirmara que "a qui més gran arma el canyaret se li tapa la boca amb inversions".

I és que, a la seua manera de veure, Espanya "es trenca", però no "per la perifèria", sinó quan els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) maltracten "sistemàticament" un territori. "En el cas del territori valencià és una cosa insuportable", ha afegit.

"A QUI MÉS GRAN ARMA EL CANYARET SE LI TAPA LA BOCA AMB INVERSIONS"

"El que no pot ser és que ací a qui més gran arma el canyaret se li tapa la boca amb inversions i els governs que estem des de la responsabilitat defenent els nostres territoris i, sobretot, les persones que viuen en estos territoris se'ns ignoren directament", ha lamentat, encara que no ha esmentat expressament cap comunitat.

De fet, ha assegurat que la comunitat que presidix ara el socialista Ximo Puig "mai" ha rebut, ni amb governs del PSOE ni amb governs del PP, les inversions que li correspon en relació al percentatge de població: "Som un 11% de la població espanyola, doncs han d'arribar ací inversions en este percentatge i això no ha ocorregut mai".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento