Comunitat Valenciana

Tres detinguts en la província per set robatoris en bancs a punta de ganivet

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut en la província de València tres persones presumptament implicades en set delictes de robatori amb violència i intimidació en entitats bancàries i establiments comercials de les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, en els quals obstaculitzen armats amb un ganivet de grans dimensions, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Operació Donamas de la Guàrdia Civil
Operació Donamas de la Guàrdia Civil
GC
Operació Donamas de la Guàrdia Civil

La investigació es va iniciar al novembre de l'any passat arran del robatori amb violència i intimidació d'una sucursal bancària de la localitat de Rafelguaraf propera a la localitat de Sueca, on una

persona entre amb un arma blanca de grans dimensions per a intimidar el personal.

Després de les perquisicions, els agents van aconseguir identificar els presumptes responsables del robatori, un grup de persones que pertanyien a una organització criminal dedicada a realitzar robatoris en establiments comercials.

Els detinguts accedien a l'interior dels establiments portant en unes ocasions un ganivet de grans dimensions amb la finalitat d'intimidar els dependents i sostraure els diners de la recaptació, segons les mateixes fonts.

UTILITZAVEN CASCOS DE MOTO I GORRES

En l'escorcoll, els agents s'han confiscat de 530 euros, nombrosos efectes per a cometre els fets delictius, cascos de motocicletes, gorres, jaquetes i ferramentes.

Els tres arrestats són dos hòmens i una dona amb edats compreses entre 31 i 43 anys de nacionalitat espanyola dos d'ells i el tercer de nacionalitat ucraïnesa.

Al primer se li atribuïxen dos robatoris amb violència i intimidació, un en entitat bancària i un altre en establiment comercial; i als altres un furt amb violència en entitat bancària i cinc robatoris amb violència més en establiments comercials i supermercats.

Després de la seua detenció, les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 d'Alzira (València). En l'operació 'Donamas' ha participat l'equip de Policia Judicial de Sueca en col·laboració amb la Guàrdia Civil de Carcaixent, Almussafes i Policia Local d'Algemesí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento