Comunitat Valenciana

Marzà destaca la normalitat en l'admissió d'alumnes amb la difusió del calendari i nivell plurilingüe dels centres

  • El conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha destacat "la normalitat" del procés d'admissió de l'alumnat en els centres educatius valencians per al pròxim curs 2017-2018 ara que ja és "públic i conegut" el calendari per a sol·licitar plaça en els centres. A més, ha subratllat que una vegada s'han fet públiques les dates, el procediment "continuarà amb tota la normalitat ara que les famílies saben el nivell de plurilingüisme de cadascun dels centres".

Així ho ha indicat Marzà als mitjans de comunicació en els passadissos de les Corts, després que este dijous el seu departament haja publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) el calendari d'admissió de l'alumnat per al pròxim curs 2017-2018 en Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat en els centres docents sostinguts amb fons públics.

D'esta manera, les famílies dels escolars d'Educació Infantil i Primària podran presentar en els centres educatius les seues sol·licituds entre el 22 i el 29 de maig. Una vegada comprovades i baremades, la publicació de les llistes provisionals es realitzarà el 8 de juny.

Sobre este tema, el titular d'Educació ha manifestat que el calendari és ja "conegut i s'ha fet ja públic" i ha puntualitzat que el procés "continuarà amb tota la normalitat ara que les famílies saben el nivell de plurilingüisme de cadascun dels centres", la qual cosa, al seu juí, suposa "millorar l'oferta d'aprenentatges de llengües que hi havia en el territori valencià".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento