Comunitat Valenciana

Montiel seguirà com a diputat i agrega sobre el portaveu: "Estaré on l'organització em necessite"

  • VALÈNCIA, 29 (EUROPA PRESS)
Antonio Montiel en les Corts Valencianes
Antonio Montiel en les Corts Valencianes
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Antonio Montiel en les Corts Valencianes

El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Montiel, ha assegurat este dimecres, després d'anunciar que no optarà a la reelecció, que té "totes les ganes" i la il·lusió d'acabar la legislatura com a diputat. Sobre si seguirà sent el portaveu en les Corts, ha manifestat: "Estaré a la disposició de la nova direcció, espere que si té un altre criteri el puguem parlar, estic al servici del projecte, estaré on l'organització em necessite".

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans, davant els quals ha indicat que este mateix dimarts va comunicar poc abans de realitzar l'anunci la decisió que havia pres de no liderar candidatura al secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i al secretari d'Organització, Pablo Echenique. A més, este dimecres acudirà a l'acte d'Iglesias a València.

Montiel ha defès la necessitat d'un "projecte integrador on càpia tothom" en Podem, i ha incidit que no va consultar la seua decisió "amb ningú", en ser preguntat sobre si la derrota d'Íñigo Errejón ha influït en este pas.

"He de servir a l'organització i al projecte, i ho vaig a seguir fent i amb més il·lusió si cap. No és un pas arrere, treballaré per un projecte integrador i si és possible una candidatura unitària la recolzaré amb totes les meues forces", ha asseverat.

A més, ha admès que se sent "molt incòmode amb la idea d'acumular càrrecs" i Podem "es mereix que anem obrint joc i incorporant a persones que han fet un treball callat". Al seu juí, els personalismes i les ambicions "improductives" són un error.

Preguntat sobre si el relleu en la Secretaria General de Podem hauria de generar inquietud en el si del Consell, ha indicat que "la inquietud els ha de vindre si fan examen de consciència" perquè l'Executiu valencià "dóna símptomes que perd el relat, perd massa temps en qüestions internes, falta visió, ambició, energia i treball".

Per açò, ha incidit, Podem continuarà sotmetent al Consell "a un marcatge estricte per al compliment dels acords". "L'estabilitat del Botànic depèn dels socis, no de Podem".

TEMPS "MISERABLEMENT PERDUT" EN LA NOVA RTVV

Montiel ha posat com a exemple de la gestió realitzada pel Consell que els ciutadans seguixen "patint la incompetència" en l'engegada de la nova radiotelevisió pública.

"Fa dos anys, a l'agost de 2015, hi ha qui ens retreia que no s'obria el 9 d'Octubre per culpa de Podem; ara que totes les lleis estan en vigor, que tenim directora general, CVMC, pressupost, resulta que no es pot obrir perquè no s'han previst contractacions, qüestions de pura infraestructura tècnica i física per a poder dur a terme una reobertura en condicions, em pareix que s'ha perdut miserablement el temps", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento