Comunitat Valenciana

Educació autoritza 326 centres a consultar la implantació de la jornada contínua el pròxim curs

  • La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha autoritzat 326 centres escolars valencians a iniciar el procés de consulta a les famílies sobre la possibilitat d'implantar la jornada escolar contínua el pròxim curs 2017-2018.
Imatge d'arxiu d'una consulta sobre jornada contínua
Imatge d'arxiu d'una consulta sobre jornada contínua
@GVAEDUCACIO
Imatge d'arxiu d'una consulta sobre jornada contínua

D'ells, 97 pertanyen a la província d'Alacant, 162 a la de València i 67 a la demarcació de Castelló, segons ha informat el departament que dirigix Vicent Marzà en un comunicat.

Està previst que la votació per part de les famílies es realitze en tots els centres el dia 4 d'abril. L'endemà de la celebració de la consulta, els centres remetran els resultats de l'escrutini a la Direcció General de Política Educativa.

Una vegada enviats els resultats i abans de l'inici del període d'admissió dels alumnes, la Direcció de Política Educativa dictarà, si és el cas, l'autorització definitiva perquè cadascun dels centres educatius aplicació el "pla específic d'organització de la jornada escolar que ha presentat". Les modificacions es podran aplicar a partir d'octubre, coincidint amb el canvi a l'horari habitual de tot el curs.

L'autorització definitiva s'estendrà per períodes de tres cursos acadèmics renovables, sempre que els resultats s'ajusten a les millores previstes en el pla. L'avaluació es realitzarà en funció de la incidència del nou horari sobre el procés d'ensenyament-aprenentatge i els resultats obtinguts per l'alumnat.

Actualment, en el curs 2016-2017, hi ha 307 centres que apliquen la jornada contínua. D'ells, 261 pertanyen en la província d'Alacant, 14 a Castelló i 32 a València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento