Comunitat Valenciana

L'Audiència condemna quatre hòmens per muntar un laboratori en una casa rural que van llogar a Alcanalí

  • La secció tercera de l'Audiència d'Alacant ha condemnat quatre hòmens per muntar un laboratori per a elaborar amfetamines en una casa rural que havien llogat a este efecte en la localitat d'Alcanalí, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La sala imposa quatre anys i mig de presó per un delicte contra la salut pública al capitost del grup que preparava els productes i el laboratori per a 'cuinar' les pastilles psicotròpiques. El Tribunal el considera encarregat de finançar tot el procés productiu de la droga i del proveïment de l'equip i els ingredients.

Els altres tres membres del grup van arribar a un acord amb el fiscal ja que van reconéixer els fets, es van declarar culpables i van veure reduïda la pena de sis anys de presó a dos anys, en el cas del 'cuiner', i a tres anys i dos mesos de presó, en el cas de les altres dues persones.

Els fets van succeir al llarg de l'any 2014. Els plans dels quatre condemnats van ser descoberts en el curs d'una altra investigació contra el tràfic de drogues dirigida per un jutjat de Dénia, que es va saldar amb la confiscació de 167 quilos de cànnabis a Gran Bretanya. Les escoltes telefòniques autoritzades en eixa operació van permetre descobrir els plans dels acusats per a elaborar amfetamines.

Per a açò, van comprar els productes químics i els utensilis necessaris, van buscar el 'cuiner' i van llogar una casa rural a Alcanalí per a muntar el laboratori. Els condemnats ja havien elaborat mostres de la droga.

En els escorcolls domiciliaris realitzats en el laboratori i en una altra vivenda es van trobar productes per a elaborar fins el 45 quilos d'anfetaminas, amb un valor superior als 771.000 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento