Comunitat Valenciana

Mor el crític gastronòmic Antonio Vergara

  • El crític gastronòmic Antonio Vergara, considerat una de les firmes de referència de la Comunitat Valenciana en aquest àmbit, ha mort en la matinada d'aquest divendres als 76 anys a conseqüència d'un vessament cerebral.

Des de fa dies es trobava ingressat en un centre hospitalari per a ser intervingut del trencament d'una vèrtebra que es va produir després d'una caiguda en el seu domicili, segons informa el diari 'Las Provincias', on actualment exercia com a columnista.

Antonio Vergara és considerat el crític gastronòmic de referència de la Comunitat Valenciana i un dels majors experts culinaris d'Espanya. Segons s'exposa el blog que escrivia, va desenvolupar més de 39 anys la seua tasca d'"inspector gastronòmic", una tasca que va donar a conéixer com a periodista, primer en 'Cartelera Turia' i després des de la seua tribuna en internet. Va informar, de vegades, sota el pseudònim d'Ibn Razín, de l'àmbit gastronòmic i cinèfil, a més de ser un gran apassionat del jazz.

Va ser també el crític del periòdic 'Levante-EMV' i 'La Cartelera', on a més va ser fins el 2015 responsable del cèlebre 'Anuari de la Cuina de la Comunitat Valenciana'. Aquest diari assenyala que el funeral se celebrarà demà dissabte a les 13.00 hores en el Tanatori Servisa de Serradora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento