Comunitat Valenciana

Pablo Iglesias visitarà este dimecres València per a acudir a la presentació d'un llibre organitzada per Front Cívic

  • Pablo Iglesias, secretari general de Podem, visitarà este dimecres, 29 de març, València, per a assistir a la presentació de llibre 'Ibex-35. Una historia herética del poder en España', del doctor en Sociologia Rubén Juste.
Pablo Iglesias en el debat en el Congrés sobre el Consell Europeu
Pablo Iglesias en el debat en el Congrés sobre el Consell Europeu
EUROPA PRESS
Pablo Iglesias en el debat en el Congrés sobre el Consell Europeu

L'acte ha sigut organitzat pel Front Cívic Som Majoria-València (FCSM-VLC) i l'associació juvenil Acontracorrent. La presentació del llibre serà a les 19.00 hores en el saló d'actes Sanchís Guarner de la Facultat de Filologia.

A més d'Iglesias i de l'autor del llibre, intervindran en l'acte Vicenta Jiménez, senadora de Podem i membre del Front Cívic; Manuel Monereo, analista polític i diputat de Podem en el Congrés; i Héctor Illueca, Inspector de Treball, professor de la Universitat de València i membre del Front Cívic.

'Ibex 35. Una historia herética del poder en España' és, segons el FCSM-VLC, "una obra imprescindible que llança llum sobre la línia que unix dues esferes, la política i l'econòmica, i que es toquen a través dels dits dels membres dels consells d'administració i els membres de l'aparell de l'Estat i el moviment del qual va acompanyat d'una transferència gegantesca de recursos en perjuí de les grans majories socials".

L'autor, Rubén Juste, nascut a Toledo en 1985, és llicenciat i doctor en Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid i la seua tesi doctoral versa sobre portes giratòries en l'IBEX 35. Especialitzat en Metodologia de la Investigació i en Anàlisi de Xarxes Socials, ha publicat diferents articles acadèmics sobre xarxes empresarials, xarxes de comunicació en premsa o preferències electorals.

Igual que molts companys de generació, va haver d'eixir d'Espanya després de l'esclat de la crisi econòmica passant per països com Austràlia, el Paraguai i l'Equador. A Amèrica Llatina va ser consultor polític per a diverses formacions polítiques, a més de docent en diverses universitats. Està especialitzat en política paraguaiana, sobre la qual ha escrit diversos articles en premsa i revistes especialitzades.

Ja en 2015 va publicar 'Cartismo y el proyecto de una clase transnacional' i, a més d'autor d'esta obra i d''Ibex 35. Una historia herética del poder en España', és també articulista de política i economia en el setmanari CTXT.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento