Comunitat Valenciana

Les plataformes de suport a Pedro Sánchez omplirà quatre autobusos per a assistir a l'acte de Burjassot

  • Les plataformes de suport a Castelló al precandidat a les primàries del PSOE Pedro Sánchez ompliran quatre autobusos i nombrosos vehicles particulars per a desplaçar-se a l'acte que se celebrarà este diumenge en la localitat valenciana de Burjassot.

Així, segons ha informat en un comunicat la Plataforma Militants en peus de Castelló Pedro Sánchez, des de diferents comarques de la província eixiran quatre autobusos per a traslladar més de 200 militants socialistes a l'acte del poliesportiu de Burjassot. Els autobusos eixiran des de Castelló, Altura i la Vall d'Uixó, a més de "nombrosos" cotxes particulars.

"No ens sorprèn gens perquè estem ja acostumant-nos a tindre una resposta entusiasta de les nostres companyes i companys", ha assenyalat Pep Lluís Grau, portaveu de la Plataforma, qui ha afegit que no esperaven menys en un acte amb Pedro Sánchez, que està "omplint" en tota Espanya.

A la Comunitat Valenciana, ha dit, "estem amb Pedro, com ja ho hem demostrat en repetides ocasions: el diumenge a Burjassot hi haurà ple fins a la bandera". Grau també preveu un ple "absolut" en l'acte d'Odón Elorza a la Vall d'Uixó este divendres.

De moment, els actes organitzats per la Plataforma tenen una

resposta "molt important, ja siga per a omplir els actes de Pedro Sánchez, amb algun dels anomenats 'diputats del no" o amb altres dirigents com Michel Montaner, alcalde de Xirivella, o Andrés Perelló, exparlamentari europeu", segons ha apuntat.

"Fins i tot els actes de constitució de les plataformes en els pobles tenen una gran resposta, i això que els autobusos i la gasolina dels cotxes van a càrrec de cadascun de nosaltres",

ha subratllat Grau.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento