Comunitat Valenciana

Bankia posa a la venda una selecció de 1.790 habitatges a la Comunitat Valenciana amb descomptes de fins al 40%

  • Bankia ha posat a la venda una selecció de 3.700 habitatges amb descomptes de fins al 40% situades en cinc comunitats autònomes. Dels immobles triats, 1.790 se situen a la Comunitat Valenciana, 1.200 a Catalunya, 340 a Múrcia, 330 a Canàries i 60 a Balears, segons ha informat l'entitat en un comunicat en el qual detalla que els descomptes es mantindran fins al pròxim 31 de maig.

En concret, les vivendes seleccionades per a esta campanya se situen principalment en les capitals de província, ciutats dormitori i xicotetes poblacions. El banc oferirà en esta campanya tant vivenda urbana com de costa, tota ella de segona mà.

L'oferta comercial s'agrupa en tres paquets d'actius baix les denominacions de 'Campanya Levante', amb la selecció de vivendes de Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears, 'Campanya Catalunya' i 'Campanya Canàries'.

Concretament, de l'oferta de vivendes a la Comunitat Valenciana, la província de València compta amb 930 unitats rebaixades; Castelló, 450, i Alacant, 400.

Entre les vivendes oferides en la província de València, es troben immobles com un dúplex de dues habitacions en el centre de la ciutat el preu de la qual ha passat de 317.614 euros a 236.715 euros. Així mateix, hi ha un altre pis de tres dormitoris en el municipi d'Alberic que s'oferix ara a 56.547 euros, quan el seu preu anterior era de 85.020 euros.

D'igual manera, a Castelló pot adquirir-se un pis de dos dormitoris en la capital, amb plaça de garatge, que està rebaixat a 100.795 euros, des dels 132.229 que costava anteriorment i a Orpesa, a escassos metres de la platja, destaca un apartament de dos dormitoris, amb plaça de garatge i traster, que abans costava 98.647 euros, i que ara està rebaixat a 78.116 euros.

En la província d'Alacant, hi ha un pis de tres habitacions situat en el municipi de Beniarbeig, amb plaça de garatge i traster, el preu actual del qual és de 79.000 euros enfront dels 102.826 euros previs.

La pàgina www.haya.es disposa d'informació sobre les característiques bàsiques de totes les vivendes i actius singulars de la campanya: fotos, ubicació, metres quadrats, preu, etc.

Els interessats poden sol·licitar informació addicional o requerir una visita als immobles en qualsevol de les oficines de la xarxa de sucursals de l'entitat, des del propi web, a través del telèfon 901 11 77 88, o en les oficines de Haya Real Estate.

Als compradors que requerisquen finançament, Bankia els oferix préstecs hipotecaris en condicions "molt competitives", ja que no aplica comissions als qui tinguen els seus ingressos domiciliats. A més, no obliga a contractar cap producte addicional vinculat a la concessió del préstec, recorda l'entitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento