La boira obliga el tancament parcial del port de València al trànsit marítim

La boira obliga el tancament parcial del port de València al trànsit marítim

La boira obliga el tancament parcial del port de València al trànsit marítim
La boira obliga el tancament parcial del port de València al trànsit marítim (AEMET)
Ampliar
  • La boira amb la qual ha clarejat este dimarts la costa de la Comunitat Valenciana ha obligat al tancament de la Marina Reial i a l'ampliació nord del port de València al trànsit marítim, segons ha informat l'Autoritat Portuària.

Així, la boira d'origen marítim ha penetrat en terra uns centenars de metres en punts de les tres províncies. Este dimarts els cels estaran poc nuvolosos encara que aniran augmentant a nuvolós en l'interior nord i a la vesprada entraran les arruixades per l'interior nord, segons la predicció de l'Aemet.

Així, esta jornada es registraran intervals nuvolosos de tipus mitjà i alt en la resta i en l'interior de Castelló hi haurà probables arruixades disperses a la vesprada que no es descarten de manera dispersa en la resta del terç nord de la Comunitat, encara que poc probables.

Per la seua banda, les temperatures es mantindran sense canvis importants excepte un lleuger ascens en l'interior sud i un lleuger descens de les màximes en el nord. El vent bufarà variable fluix excepte intervals de nord-oest moderat al principi en l'interior nord de Castelló.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2990372/0/boira-obliga-tancament-parcial-port-val-ncia-al-tr-nsit-maritim/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios