Comunitat Valenciana

Un xiquet de 6 anys patix cremades de segon grau en incendiar-se un habitatge a Gandia

  • Un menor de 6 anys ha patit cremades de segon grau en l'abdomen i una cama després d'incendiar-se un habitatge a Gandia (València). El xiquet va ser traslladat a l'hospital, on es troba ingressat amb pronòstic reservat, mentre que altres huit persones van ser ateses in situ per inhalació de fum, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, (CICU).

Els fets van ocórrer sobre les 20.00 hores del diumenge, quan el CICU va rebre un avís en el qual s'informava d'un incendi en una vivenda en el carrer Morán roda de Gandia, per la qual cosa una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) es van desplaçar fins al lloc, on van atendre nou persones.

Del total d'afectats, huit van ser atesos in situ per inhalació de fum, sense necessitat de ser traslladats a centre sanitari. Es tracta d'un xiquet de 9 anys; quatre dones, d'entre 19 i 63 anys; i tres hòmens entre 47 anys i 67 anys.

També va ser assistit un xiquet de 6 anys amb cremades de segon grau en l'abdomen i en una cama. Inicialment va ser evacuat en l'ambulància del SVB a l'hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia. Posteriorment va ser traslladat a l'Hospital La Fe de València, on roman ingressat en planta amb pronòstic reservat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento