Comunitat Valenciana

Grup Porcelanosa rebrà el III Premi Conexus per projectar els valors empresarials de Comunitat Valenciana a l'exterior

  • VALÈNCIA, 20 (EUROPA PRESS)

La Fundació Conexus Madrid-Comunitat Valenciana ha atorgat enguany el seu Premi, en col·laboració amb Bankia, al Grup Porcelanosa en reconeixement per la seua decidida aposta per convertir la Comunitat Valenciana en referent nacional i internacional i demostrar que la regió valenciana pot aconseguir les més altes cotes d'excel·lència i competitivitat.

Segons ha indicat el president de Conexus, Manuel Broseta, en un comunicat s'ha triat Porcelanosa per "la seua trajectòria, dedicació i projecció dels valors socials i empresarials de la Comunitat Valenciana fóra de les nostres fronteres". "Poques empreses han portat tan lluny la bandera de la nostra terra augmentant el seu valor i prestigi: professionalitat, tradició i innovació sempre de la mà", ha valorat.

A més, ha destacat que l'aposta pel valor afegit i la creació de marca associada a la qualitat, identifiquen a Porcelanosa com a empresa valenciana amb la projecció que en Conexus entén que ha de seguir intentant tindre la Comunitat Valenciana, tant a Espanya i fora d'ella.

La Fundació organitza el seu Premi en col·laboració amb Bankia, que distingix a una personalitat, empresa o institució que haja promogut els interessos o la imatge de la Comunitat Valenciana en el territori nacional i internacional, en línia amb els objectius fundacionals de Conexus. En anys anteriors els premiats van ser Ford i el Grup IVI.

Al sopar anual de Conexus, que tindrà lloc el pròxim 28 de març en el Casino de Madrid, està previst que assistisquen nombroses personalitats del teixit empresarial i social tant de la Comunitat Valenciana com de Madrid.

GRUP PORCELANOSA

El Grup Porcelanosa va començar la seua marxa en 1973 creant Porcelanosa com a primer fabricador espanyol de ceràmica de pasta blanca i després va fundar Venis. Posteriorment, la companyia va decidir diversificar-se i va crear Gamadecor, amb mobiliari de cuina i bany; Systempool, dedicada a la cultura de l'aigua; Noken, especialitzada en la fabricació i venda d'aixeteries i mobles de bany; L'Antic Colonial, amb productes naturals com marbres i fustes; Butech, dedicada a materials de construcció, i Urbatek, amb peces ceràmiques de gran grandària.

Porcelanosa ha creat un grup destinat a satisfer les necessitats de l'arquitectura global actual, oferint al consumidor tota una àmplia gamma de productes que engloben les seues peticions, siga particular o professional, de xiqueta o gran dimensió, nacional o internacional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento