Comunitat Valenciana

Deadmau5, Crystal Fighters, Love of Lesbian, Peter Doherty i Stormzy se sumen al FIB 2017

  • El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) ha anunciat una nova ronda de confirmacions per a la seua edició de 2017, que se celebrarà en la localitat castellonenca del 13 al 16 de juliol. Deadmau5, Crystal Fighters, Love of Lesbian, Peter Doherty i Stormzy es troben en la llista donada a conéixer este dimecres.

Estos artistes se sumen a caps de cartell ja avançats, com Red Hot Chili Peppers, Kasabian i The Weeknd, que compartiran escenari amb l'aclaparador Deadmau5, un dels productors electrònics més impactants i respectats de hui que, al costat de Foals i Los Planetas, serà cap de cartell d'una altra de les "apassionants" nits del certamen, destaquen els seus impulsors en un comunicat.

Entre les noves confirmacions estan a més el brillant pop de Crystal Fighters i Love of Lesbian, la carismàtica presència de Peter Doherty, el grime estel·lar de Stormzy.

MÉS NOMS "BRILLANTS"

La nòmina de bandes convidades al FIB 2017 és encara més àmplia amb al presència dels infal·libles himnes de Courteeners, la urgència rock de Belako i les atmosferes emocionals de Kaleo, que apunten un FIB ple de melodies, ritmes i tornades fetes per sonar al màxim al costat de Liam Gallagher i Ride.

L'oferta seguix amb l'efervescència pop de Declan Mckenna, Sunflower Bean i Twin Peaks, i el rap i els beats de luxe de Mykki Blanco, Theme Park, Peaking Lights, Rüfüs i Pional.

El festival continua la venda d'abonaments de 4 Dies, més 8 d'acampada gratuïta en Campfest, al preu de 149€ (+ despeses de gestió) en fiberfib.com. També estan disponibles les entrades per a Villacamp, la nostra exclusiva zona d'acampada, i els Passes VIP.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento