Comunitat Valenciana

Rafael Calatayud rebrà el Premi Narcís del sindicat d'actors valencians per la seua trajectòria

  • Calatayud rebrà el Premi Narcís en reconeixement a "tota una vida dedicada al teatre".
  • També s'atorgaran guardons en les categories de millor interpretació femenina i masculina i millor actriu i actor revelació.
  • L'AAPV ha decidit novament declarar deserts els premis de doblatge i de l'audiovisual, com a protesta pel tancament de RTVV.
L'actor valencià Rafael Calatayud
L'actor valencià Rafael Calatayud
AAPV
L'actor valencià Rafael Calatayud

L'actor valencià Rafael Calatayud rebrà el Premi Narcís del sindicat d'Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV), en una gala que se celebrarà el 28 de març en el Teatre Rialto. Des de l'AAPV han informat en un comunicat que este guardó i la resta de premis del sindicat es concediran en el Dia Mundial del Teatre.

Calatayud rebrà el Premi Narcís en reconeixement a "tota una vida dedicada al teatre. També s'entregaran els premis a les millors interpretacions femenines i masculines de teatre, la llista del qual de nominats ha sigut elaborada a través de les propostes i posteriors votacions dels actors afiliats al sindicat.

Pel que fa a la millor interpretació femenina, les nominades són Verònica Andrés, per 'La guerra dels mons 2.0'; Cristina Fernández, per 'Dystopia' i Merce Estenga, per 'Síndrhomo'. Els nominats en la categoria masculina són Carlos Amador, per 'A España no la va a reconocer ni la madre que la parió'; Leo de Bari, per 'Síndrhomo'; Juli Disla, per 'Escuela nocturna' i Ferran Gadea, per 'El sopar dels idiotes'.

També opten al premi a millor actriu o actor revelació Neus Alborch, Robert de la Fuente, Victoria Mínguez i Lucía Poveda. L'AAPV ha decidit novament declarar deserts els premis de doblatge i de l'audiovisual, com a protesta pel tancament de RTVV.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento