Comunitat Valenciana

La falla municipal es converteix en escenari i acull tres concerts acústics de grups valencians

  • El dijous 16 actuarà La Habitación Roja, el divendres 17 Smoking Souls i el dissabte 18 Tórtel.
  • Les actuacions començaran a les 20:45 h. i es desenvoluparan fins a les 21:45 h.
  • Paral·lelament, els xiquets i xiquetes que ho desitgen podran visitar la falla infantil municipal.
La falla municipal es converteix en escenari i acull tres concerts acústics de grups valencians.
La falla municipal es converteix en escenari i acull tres concerts acústics de grups valencians.
Ajuntament de València.
La falla municipal es converteix en escenari i acull tres concerts acústics de grups valencians.

La falla municipal serà escenari de tres concerts en acústic els pròxims dies 16, 17 i 18 de març. Dijous serà La Habitación Roja el grup que actuarà en la base de la falla, obra d’un grup d’artistes fallers encapçalats per Manolo García; divendres, dia 17, serà el torn per a Smoking Souls i dissabte serà el moment per a l’actuació de Tórtel.

La falla gran municipal es convertirà així en escenari musical eixos tres dies entre les 20:45 hores (hora d’inici dels concerts) i les 21:45 hores. L’escenari el conformaran els 10 metres de diàmetre de la base de la falla, que enguany porta per lema ‘València, Ca La Trava’ i que supera els 41 metres d’altura.

“Convertim la falla municipal en escenari per a estes tres actuacions, convertint-la en un aparador ben singular i visible per a l’escena valenciana i ampliant així l’oferta d’oci i festiva durant els dies grans de Falles”, ha afirmat el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset.

Paral·lelament, els xiquets i xiquetes que ho desitgen podran visitar la falla infantil municipal entre els dies 15 i 18 de març, de 10:00 a 12:30 hores i de 16:30 a 19:30 hores.

“Amb els ‘Concerts a la Falla’ i les visites a l’interior de la falla infantil aconseguim que les falles d’enguany siguen les més interactives i participatives”, ha afegit Fuset, qui ha recordat que precisament l’avaluació de materials o la capacitat d’interactivitat van ser alguns dels criteris principals a l’hora de la tria de les falles municipals d’enguany, feta per jurats independents i sense cap vot polític.

A més, ha recordat que el llibret municipal inclou una proposta didàctica i es pot arreplegar en la llibreria municipal o descarregar des de l'app gratuïta Llibrets de Falla, disponible per a iOS i Android.

Els grups de ‘Concers a la Falla’

La Habitación Roja és el grup de pop-rock indie valencià més internacional. Es va formar ja fa més de 20 anys a l’Eliana i ja han editat 10 àlbums. Entre els reconeixements que han rebut hi ha, per exemple, el Premi de la Música Independent a la Millor Cançò i Àlbum Pop i també l’IMAS mexicà al Millor Artista Espanyol.

Smoking Souls és una banda de rock de Pego que acaba de publicar el seu tercer treball. Els seus components són responsables d’algunes de les propostes més representatives de l’escena musical en valencià als darrers anys.

Finalment, Tórtel és el projecte musical del valencià Jorge Pérez. Ja porta tres àlbums publicats i han aconseguit un reconeixement molt positiu de manera constant per part de la crítica musical.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento