Comunitat Valenciana

Bonig sobre el juí entre el PP i Fira València: "Es posen en qüestió alguns conceptes en algunes factures"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha apuntat este dimarts que el juí que se celebra a Madrid pel deute de 568.111,94 que el PP manté amb Fira València pel Congrés que els 'populars' van celebrar allí en 2008 es deu al fet que la formació "no estava d'acord amb una quantitats". "Es posen en qüestió alguns conceptes en algunes factures", ha precisat.
Bonig en la roda de premsa d'este dimarts a València
Bonig en la roda de premsa d'este dimarts a València
EUROPA PRESS
Bonig en la roda de premsa d'este dimarts a València

Bonig s'ha expressat en estos termes després de la roda de premsa a València en la qual ha valorat el procés de primàries en el PPCV, en ser preguntada pel juí que hui se celebra a Madrid respecte a este assumpte.

"Este és un juí civil, d'estos hi ha 50.000 tots els dies", ha assenyalat la 'popular', qui ha explicat que "el partit no estava d'acord amb unes quantitats" que havia d'abonar a la institució firal valenciana pel Congrés de 2008, per la qual cosa "el jutge decidirà".

En este sentit, ha indicat que "es posa en qüestió alguns conceptes en algunes factures". "Si es condemna, el PP pagarà", ha asseverat Bonig, qui ha destacat que la formació "acata les lleis".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento