Comunitat Valenciana

Bayo es retira de les primàries del PPCV en considerar que no han reunit "totes les garanties"

  • El 7 de març va presentar una demanda per vulneració de drets fonamentals en este procés de primàries i demanava com a mesures cautelars.
  • Tant la suspensió com la impugnació del Congrés del partit han sigut rebutjades, tot i que la demanda segueix el seu tràmit judicial.
  • Bayo ha mostrat la seua confiança en què la justícia li done finalment la raó, ja que assegura que hi ha antecedents d'una sentència similar.
José Luís Bayo presenta els seus avals en la seu del PPCV
José Luís Bayo presenta els seus avals en la seu del PPCV
EUROPA PRESS
José Luís Bayo presenta els seus avals en la seu del PPCV

L'expresident de Noves Generacions José Luis Bayo ha anunciat que es retira del procés de primàries per a triar el nou president del PPCV en considerar que el procés no ha reunit "totes les garanties" necessàries perquè els dos aspirants -ell mateix i l'actual presidenta, Isabel Bonig- concorregueren en igualtat de condicions.

Així ho ha explicat el propi Bayo en una roda de premsa celebrada en la seu del PPCV una hora abans del començament de les votacions en les quals els militants estan cridats a triar el nou líder del partit.

Segons ha dit, el dia 7 de març va presentar una demanda en el jutjat per vulneració de drets fonamentals en este procés de primàries i demanava com a mesures cautelars suspendre-ho i impugnar el Congrés del PPCV -previst per als dies 1 i 2 d'abril- que han sigut rebutjades, encara que la demanda segueix el seu tràmit judicial.

Bayo ha mostrat la seua confiança en què la justícia li done finalment la raó, ha indicat que una sentència similar de Gijón dóna la raó al demandant en un cas similar i el conclave es va haver de repetir.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento