Comunitat Valenciana

El cantautor xilé Nano Stern actuarà el 2 d'abril al Gran Teatre de Xàtiva

  • Aquest cantautor xilé és considerat un dels referents de la seua generació.
  • L'actuació tindrà lloc el diumenge 2 d'abril a les 19 h. al Gran Teatre de Xàtiva.
  • Serà un aperitiu del "Festival Música i Lletra. Xàtiva, cançó d'autor", que se celebrarà del 26 de maig al 10 de juny.
El cantautor xilé Nano Stern actuarà al Gran Teatre de Xàtiva el pròxim 2 d'abril.
El cantautor xilé Nano Stern actuarà al Gran Teatre de Xàtiva el pròxim 2 d'abril.
Nano Stern
El cantautor xilé Nano Stern actuarà al Gran Teatre de Xàtiva el pròxim 2 d'abril.

El concert de Nano Stern és l'aperitiu del "Festival Música i Lletra. Xàtiva, cançó d'autor" que tindrà lloc del 26 de maig al 10 de juny i que, en la seua segona edició, es consolida com el festival de cançó d'autor de referència en terres valencianes.

Nano Stern, una de les veus consolidades de la cançó d'autor llatinoamericana cantarà a Xàtiva dins d'una gira que el portarà a Sevilla, Madrid i Barcelona entre altres ciutats europees.

Stern és un cantant, multiinstrumentista i compositor xilé adscrit a la “tercera generació de cantautors xilens” que apareixen a partir de la dècada de 1990. El seu treball es vincula amb el cant popular, i ha fet incursions en el folk i el rock. Ha forjat el seu camí artístic a través de cançons que va aprendre de la seua família i de la tradició ancestral de la música de Xile que s’uneixen al seu so totalment fresc i rellevant.

Actualment, és un referent de la seua generació. El llegat familiar i la Nova Cançó xilena, són la font d’inspiració que ha permés a Nano Stern ampliar sons i emocions en les seues composicions. Va formar part d’un grup underground de l’escena roquera i punk de Llatinoamèrica i gràcies a la barreja amb la seua formació de jazz i la influència de la música d’arrel, la seua proposta és completament pura i original. El 2015 el seu treball "Mil 500 vueltas" va arribar a disc d’or en dues setmanes.

La cantautora Joan Baez va dir d'ell: "És possible que siga el millor cantautor jove de la seua generació a Xile. Les seues lletres, melodies, missatges, i la seua entrega, humor i bon cor el fan mereixedor del meu vot. Destaca per la seua habilitat per a tocar diversos instruments, però les seues companyes fidels sempre seran la seua guitarra i la seua veu en la senzillesa que el caracteritza com a persona".

L'actuació tindrà lloc el diumenge 2 d'abril a les 19h al Gran Teatre de Xàtiva amb un tiquet a preu únic de 7€ que es pot adquirir a Instanticket i a les taquilles del Gran Teatre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento