Comunitat Valenciana

L'app oficial de la Magdalena 2017 arreplegarà el vot del públic en els concursos de gaiates i mascletaes

  • L'app oficial de les festes arreplegarà els vots per a decidir el Premi del Públic del XXIII Concurs de Mascletaes Ciutat de Castelló i del concurs de gaiates, en un procés que s'obrirà cada jornada i del que s'avisarà a través de notificacions.
PRESENTACIÓ DE L'APP DE LES FESTES DE LA MAGDALENA
PRESENTACIÓ DE L'APP DE LES FESTES DE LA MAGDALENA
AYUNTAMIENTO
PRESENTACIÓ DE L'APP DE LES FESTES DE LA MAGDALENA

Esta és la principal novetat de Magdalena 2017, que oferix tota la informació en valencià i en castellà i que este dijous ha sigut presentada en l'Ajuntament per la regidora de Festes, Sara Usó; el regidor de Modernització, Ignasi Garcia; el president i la vicepresidenta de la Junta de Festes, Juanvi Bellido i Lidón Barberá respectivament; Juan Antonio Llopis, director tècnic de l'àrea de sanejament i depuració de FACSA, patrocinadora de l'aplicació; i Sergio López de Cuatroochenta, l'empresa que s'ha encarregat del seu desenvolupament.

Com en la passada edició, l'app oficial de la Magdalena 2017 reflectirà l'activitat festiva que viurà Castelló del 18 al 26 de març, ja que servirà per a consultar prop de 600 actes tradicionals, pirotècnics, musicals, teatrals, circenses, gastronòmics, infantils, taurins i esportius.

A la programació oficial de la Junta de Festes se suma també la de gaiates, colles i col·lectius, a més de totes les actuacions organitzades en sales de concerts i en el carrer, gràcies a la col·laboració dels webs Nomepierdoniuna i Espai Menut en la recopilació de la informació, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

L'aplicació Magdalena 2017 ja està disponible de forma gratuïta en Google Play i App Store, amb accés directe des del codi QR que apareix en el Llibret, perquè veïns i visitants puguen consultar de forma àgil i ràpida tots els plans que oferix la ciutat durant les seues festes fundacionals. L'app oficial complix la seua setena edició i acumula ja prop de 20.000 usuaris.

NOTIFICACIONS

L'aplicació permet consultar en el dispositiu mòbil tota eixa varietat d'actes, el mapa amb els punts d'interés, la ruta de la Romeria dels Canyes o seleccionar les cites preferides per a personalitzar l'agenda de festes. A més, inclou notificacions que, a través d'alertes, avisen l'usuari a l'instant de possibles canvis o imprevists en la programació de la Junta de Festes.

La regidora de Festes ha destacat que l'aplicació "triplica el nombre d'actes que es poden incloure en el tradicional llibret de les festes per les limitacions de l'espai físic" i ha destacat la importància de descarregar-se l'app oficial "per a rebre les notificacions de possibles canvis, com va ocórrer l'any passat amb la cancel·lació de la cavalcada del pregó infantil, i per a poder votar en les mascletaes i en el concurs de gaiates per a atorgar el premi del públic".

Per la seua banda, l'edil Ignasi Garcia ha subratllat la funcionalitat d'esta aplicació i l'avantatge que suposa "rebre la informació de forma directa a través de l'smartphone".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento