Comunitat Valenciana

Cs creu que la CVMC hauria de "reflexionar" sobre 'À.': "Començar amb polèmiques no és començar amb bon peu"

  • El diputat de Ciutadans Antonio Subiela ha apuntat que el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) hauria de "reflexionar" i veure "si pot reconduir la situació" després de la polèmica sorgida arran de l'elecció d''À.' ('À punt') com a nom per a la nova radiotelevisió perquè "començar amb més polèmiques no és començar amb bon peu".

En els passadissos de les Corts Valencianes, el parlamentari ha assenyalat que després d'un procés que ha reconegut com a "transparent i net" s'ha triat una denominació que "pareix tindre mil aplicacions ja en empreses privades", va ser usada també per l'Ajuntament de València i "també s'identifica amb el moviment independentista català". "Si li vam sumar les ombres ja tenia amb el passat d'Empar Marco -la directora general- en Tv3, ens inquieta, no ens agrada", ha advertit.

Per açò, considera que el Consell Rector "hauria de replantejar-se si se seguix" avance i amb el desenvolupament del logo i la campanya de comunicació pot "revertir esta situació" perquè "els valencians no volien una televisió com la qual es va tancar, manipulada, però tampoc volen una altra televisió igual i venuda l'independentisme català".

Subiela ha explicat que tirar arrere este procés d'elecció, que tenia unes bases i que ha sigut net "és complicat" i el Consell Rector ha de donar una solució que, al seu parer, no passa per "tancar un sobre i obrir un altre a veure si ens agrada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento