Els bombers reduïxen una dona que amenaçava amb llançar-se al buit des del balcó amb els seus dos fills a Canals

  • Els bombers han reduït una dona que amenaçava amb llançar-se al buit al costat dels seus dos fills menors -un nadó de quatre mesos i una xiqueta de 5 anys- des d'un quart pis d'un habitatge de Canals (València). La dona s'havia atrinxerat en el balcó de l'habitatge després que la Policia Local haguera accedit a l'interior de la casa i aconseguira llevar-li un ganivet que esgrimia.
Uno de los bomberos baja hasta el balcón donde está la mujer con dos menores
Uno de los bomberos baja hasta el balcón donde está la mujer con dos menores
CONSORCIO BOMBEROS VALENCIA
Uno de los bomberos baja hasta el balcón donde está la mujer con dos menores

Els fets s'han produït este dimecres quan un veí ha alertat la Policia que una dona que es trobava amb els seus dos fills menors estava proferint crits en un immoble situat en el carrer Mestre Serrano de la localitat.

Fins al lloc s'han desplaçat els agents, que s'han entrevistat amb el marit de la dona, que els ha informat que esta patix una depressió. Els policies han intentat entrar a l'habitatge i, com no ha sigut possible, s'han vist obligats a derrocar la porta.

Una vegada en l'interior, han constatat que hi havia perill tant per als menors com per a la dona adulta, que estava "fora de si" i, fins i tot, portava un ganivet que han aconseguit arrabassar-li, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Tot seguit, la dona ha aconseguit atrinxerar-se en el balcó del pis. En no donar fruits la mediació que han intentat amb ella els policies, s'ha sol·licitat la col·laboració dels bombers, que han desplaçat efectius dels parcs d'Alzira i Xàtiva. També s'ha traslladat una unitat del SAMU.

Els bombers han aconseguit accedir de manera coordinada, un d'ells ha descendit des dels pisos superiors al balcó, i un altre per la porta d'entrada a l'habitatge i han aconseguit immobilitzar la dona, ha explicat el Consorci Provincial de Bombers.

La dona ha sigut retinguda per a poder donar-li atenció mèdica i ha quedat ingressada en una unitat de psiquiatria d'un centre hospitalari, mentre que els menors -que no han patit danys- han quedat a càrrec del seu pare.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento