Comunitat Valenciana

193 persones van passar a disposició judicial al febrer per conduir beguts o sense permís a la Comunitat Valenciana

  • L'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil a la Comunitat Valenciana va posar a disposició judicial durant el passat mes de febrer a un total de 193 conductors com a presumptes autors de delictes contra la seguretat vial. D'ells, en 53 casos va ser per conduir sense permís o llicència, 138 per fer-ho baix els efectes de begudes alcohòliques i 2 per excés de velocitat.
Un control de tráfico de la Guardia Civil, en una imagen de archivo.
Un control de tráfico de la Guardia Civil, en una imagen de archivo.
EUROPA PRESS / GUARDIA CIVIL
Un control de tráfico de la Guardia Civil, en una imagen de archivo.

El total de conductes delictives detectades durant el passat mes suposen un augment del 1,05% en relació amb les registrades el mateix mes del passat any, segons ha informat la Benemèrita en un comunicat.

Per províncies, a la de València es va actuar contra 19 conductors per mancar de permís o llicència i 63 per conduir baix els efectes de l'alcohol. A Castelló, per conduir sense permís o llicència sis i per conduir baix els efectes de l'alcohol 20.

Finalment a la província d'Alacant, 28 per mancar de permís o llicència, 55 per conduir baix els efectes de l'alcohol i dos per excés de velocitat, en ser sorprès el primer conductor circulant a 219 quilòmetres per hora en un tram limitat a 120 i el segon, circulant a 181 en un tram limitat a 80.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento