Comunitat Valenciana

Els diputats es concentren per a reclamar la igualtat en el Dia Internacional de la Dona

  • Ha comptat amb l'assistència de tota la cambra autonòmica, entre els quals es trobaven els cinc portaveus dels grups parlamentaris.
  • Esta iniciativa va ser una proposta del grup parlamentari Podem.
  • "Tota la ciutadania està cridada a mostrar públicament el seu rebuig a la violència cap a les dones i a sensibilitzar sobre esta qüestió", han dit des del partit.
Concentració de diputats valencians pel Dia de la Dona
Concentració de diputats valencians pel Dia de la Dona
EUROPA PRESS
Concentració de diputats valencians pel Dia de la Dona

Les Corts Valencianes han suspés durant 15 minuts la sessió plenària d'este dimecres per a concentrar-se davant les portes del parlament autonòmic amb motiu del Dia internacional de la Dona, que se celebra este 8 de març.

La concentració, que ha començat sobre les 12.00 hores i ha durat 15 minuts, ha comptat amb l'assistència de tota la cambra autonòmica, entre els quals es trobaven els cinc portaveus dels grups parlamentaris amb representació: PSPV, Compromís, PP, Podem i Ciutadans.

Esta iniciativa va ser una proposta del grup parlamentari Podem que va dirigir dilluns passat a la Mesa de les Corts un escrit en el qual reclamava que suspenguera el ple durant 15 minuts per a poder realitzar una concentració a les 12.00 hores amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, com ha impulsat la Plataforma Paro Internacional de Mujeres al costat del moviment feminista.

En un comunicat, la formació morada va explicar aleshores que "tota la ciutadania està cridada a mostrar públicament el seu rebuig a la violència cap a les dones i a sensibilitzar sobre esta qüestió, així com a impulsar mesures efectives per a aconseguir la igualtat entre hòmens i dones en tots els àmbits de la vida".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento