Comunitat Valenciana

Vueling convoca una jornada de portes obertes a València per a contractar nous tripulants de cabina

  • L'aerolínia Vueling celebrarà este dijous, 9 de març, a València, una jornada de portes obertes per a incorporar nous tripulants de cabina a la companyia, que actualment compta amb més de 2.000 professionals.
Tripulant de cabina vueling
Tripulant de cabina vueling
EUROPA PRESS/VUELING
Tripulant de cabina vueling

Per participar serà necessari donar-se d'alta en l'Àrea d'Ocupació de la companyia a través de l'enllaç http://public.vueling.com/seleccion. Els requisits són, entre altres, ser major d'edat; posseir el títol de Batxillerat, FP o equivalent; vocació de servici i un alt coneixement d'anglés.

Les entrevistes amb els candidats tindran lloc en l'hotel NH València Center i el procés de selecció començarà a les 09.00. Els assistents hauran de presentar la següent documentació: dues fotocòpies del DNI; dues fotocòpies del currículum i dues fotocòpies del 'Cabin Crew Attestation' en cas de tindre'l. Agreguen que disposar d'este títol no és condició imprescindible per a realitzar el procés de selecció, detalla la companyia pertanyent al grup IAG.

La companyia està duent a terme una sèrie de jornades en diferents localitats de la península per a contractar professionals. Abans de València també s'han realitzat en ciutats com Barcelona, Madrid, Bilbao, Màlaga, Sevilla, Tenerife, Gran Canaria, Saragossa, Granada i Santiago de Compostel·la.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento