Comunitat Valenciana

Puig sobre l'enquesta que dóna guanyador a Pedro Sánchez: "Sabran els militants decidir quan corresponga"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat, en ser preguntat per l'enquesta que dóna guanyador a Pedro Sánchez com a secretari general del partit per davant de Patxi López i Susana Díaz, que no està "massa" en este tema, doncs és una qüestió "que afecta el PSOE", per la qual cosa ha dit que "sabran els militants decidir quan corresponga".
Puig atén els mitjans de comunicació (arxiu)
Puig atén els mitjans de comunicació (arxiu)
PSPV
Puig atén els mitjans de comunicació (arxiu)

El també secretari general dels socialistes valencians s'ha manifestat en estos termes davant els mitjans durant la visita que ha realitzat a la localitat castellonenca de l'Alcora en ser qüestionat pels resultats d'una enquesta realitzada per Sigma Dos per a El Mundo.

"No estic massa en el tema, açò és un tema que afecta el PSOE i sabran els militants decidir quan corresponga, quan es convoque el congrés, i jo no tinc cap altra opinió a dir", ha subratllat el cap del Consell.

Pel que fa a què passaria si finalment guanyara Pedro Sánchez, Puig ha recordat que no s'ha convocat encara el Congrés, per la qual cosa, -ha insistit- "quan es convoque, els militants votaran i democràticament es decidirà".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento