Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana lidera l'increment de turistes estrangers al gener en pujar un 26%

  • La Comunitat Valenciana ha rebut durant el mes de gener 401.407 turistes estrangers, un 26,2% més que la xifra registrada en el mateix mes de 2016, situant-se com l'autonomia que major increment registra a nivell nacional, tal com es desprèn de l'Enquesta de Moviment en Fronteres (Frontur) publicada per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).
Platja de Benidorm
Platja de Benidorm
AGENCIA VALENCIANA DE TURISMO
Platja de Benidorm

El Regne Unit va ser el principal país emissor, amb 128.512 turistes a la Comunitat Valenciana, la qual cosa representa un augment interanual del 32,5%, seguit de França, amb 66.346 visitants i un 60% més. Per la seua banda, els turistes procedents dels països nòrdics ascendixen a 30.438 a la Comunitat, un 16,3% més interanual, i els italians creixen un 11%.

Les entrades per aeroport han crescut un 29,5% i per carretera un 23,1%. La demanda creix un 38,3% en l'aeroport d'Alacant i un 24,2% a València.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha valorat estos resultats com a positius i ha destacat que "estes dades auguren que el 2017 donarà bones notícies al sector turístic, seguint amb la tendència de creixement d'este últim any".

Així mateix, Colomer ha posat l'accent que "no ens podem recrear en les estadístiques, sinó que hem de seguir apostant per la diversificació, pel producte i per la formació professional". "I és en eixa estratègia innovadora, de reposicionament permanent -ha continuat-, on hem de situar el millor de la nostra intel·ligència col·lectiva".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento