Comunitat Valenciana

David de María i el Viaje de Elliot protagonitzen el concert de Falles de Cadena 100 en Vivers l'11 de març

  • El cantant gadità David de María i el grup valencià El Viaje de Elliot protagonitzaran enguany el concert de Falles que organitza Cadena 100 València amb motiu de les festes josefines. L'actuació, que tindrà lloc el dissabte 11 de març en els Jardins de Vivers, explicarà també amb la participació del grup 'L'Emperador', que canta en valencià i que intervindrà com a teloner.
El cantant de Jerez David de María.
El cantant de Jerez David de María.
EUROPA PRESS/AYUNTAMIENTO DE HUELVA
El cantant de Jerez David de María.

Així ho han indicat este dimarts en roda de premsa el representant de Cadena 100 València, Borja Rodríguez, i el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera (JCF) de València, Pere Fuset, en la roda de presa que han oferit per a presentar el concert de Falles 2017.

L'entrada a esta actuació serà, com cada any gratuïta i per mitjà d'invitació, com ha precisat Rodríguez, que ha assenyalat que les invitacions començaran a distribuir-se este dimecres, 1 de març, en diferents punts de la capital valenciana com en els departaments de moda jove d'El Corte Inglés, en les dependències de Cadena 100 València, en els concessionaris de cotxes Ford, en Muebles La Fábrica i en Arena Multiespacio.

De la mateixa manera, ha destacat que les invitacions es repartiran fins a esgotar existències i fins a completar l'aforament màxim permès en els Jardins de Vivers, que és d'unes 7.000 persones. Borja Rodríguez ha apuntat que les portes per al Concert de Falles s'obriran a les 20.30 hores i que la música començarà a sonar a les 21.30 hores. S'estima que les actuacions concloguen cap a la 1.00 o 1.30 hores.

"Igual que en anys anteriors, Cadena 100 oferix a tots els valencians la possibilitat de gaudir de forma gratuïta i concerts" amb motiu de la celebració de les Falles, ha afirmat Rodríguez, que ha agregat que l'11 de març s'oferirà "una nit de música en la qual més de la mitat dels protagonistes són valencians".

"RECLAM"

El regidor de Cultura Festiva, per la seua banda, ha manifestat que este esdeveniment "ajuda a reforçar l'oferta" d'oci "els dies previs" a les festes falleres, per la qual cosa ha considerat que es tracta d'un complement més" d'estes celebracions i "d'un reclam també perquè més gent venja a descobrir o a seguir gaudint de les Falles".

Fuset ha ressaltat que la cita musical de Cadena 100 "les vespres dels dies grans de la setmana fallera s'han convertit ja en un clàssic i en un referent de la festa gran" de València. El responsable municipal ha destacat també la col·laboració que l'Ajuntament manté amb l'emissora per a fer possible estos concerts cada any i ha precisat que en esta ocasió el consistori aporta 6.050 euros, IVA inclòs.

Borja Rodríguez ha agraït la "col·laboració" prestada "cada any" per a fer possible esta cita fallera, tant per "grans marques i firmes, a més d'Amstel", com per institucions com l'Ajuntament de València, a través de les Regidories de Cultura Festiva i Joventut, i de la Diputació de València per mitjà del departament de Joventut. Ha agraït el "suport a la cultura i la música" per a "tots els valencians".

TRANSPORT PÚBLIC

El regidor de Cultura Festiva ha aconsellat als qui acudisquen al concert de Falles de Cadena 100 que usen el transport públic o alternatiu com les bicicletes per a desplaçar-se, així com a la resta de valencians i visitants per a acudir a tots els actes del calendari faller amb la finalitat d'evitar problemes de mobilitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento