Comunitat Valenciana

El DOGV publica el primer pressupost de la nova radiotelevisió pública valenciana, 55 milions per a 2017

  • El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica este dimarts el pressupost de 55 de milions per a la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC), la nova radiotelevisió pública valenciana, per a 2017.
Imatge d'un dels estudis de Canal 9 buit després del tancament de RTVV
Imatge d'un dels estudis de Canal 9 buit després del tancament de RTVV
EUROPA PRESS
Imatge d'un dels estudis de Canal 9 buit després del tancament de RTVV

El ple del Consell del 24 de febrer va acordar destinar 55.000.000 euros per a la nova radiotelevisió pública valenciana, una decisió que va adoptar després que el Consell Rector de la CVMC aprovara el passat 27 de gener la proposta de pressupostos d'ingressos i gastos.

La Llei 6/2016 del Servici Públic de Radiodifusió i Televisió d'àmbit autonòmic, de titularitat de la Generalitat, atribuïx a este Consell Rector de la CVMC la facultat d'aprovar l'avantprojecte de Pressupostos de la Corporació.

La CVMC, creada per la Llei 6/2016, és una entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat jurídica per al compliment de les seues finalitats.

A més, la Corporació, que s'integra en el sector públic instrumental de la Generalitat, està dotada d'especial autonomia en la gestió i independència funcional respecte de la Presidència de la Generalitat, a la qual està adscrita a mers efectes orgànics, i de la resta de les administracions.

Igualment, té per objecte l'exercici de les competències que corresponen a la Generalitat per al disseny, desenvolupament de projectes, generació de produccions i continguts i prestació del servici públic audiovisual.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento