Comunitat Valenciana

Els anglesos Coasts lideren les noves confirmacions de l'Arenal Sound

  • Els anglesos Coasts lideren les noves confirmacions de l'Arenal Sound per a la seua octava edició, que tindrà lloc de el 1 al 6 d'agost en la localitat castellonenca de Borriana, segons ha informat l'organització del festival en un comunicat.

Coasts es pujaran a l'escenari de l'Arenal Sound per a mostrar el seu "potent i enèrgic" directe. També ho faran Antonio Arquege, el que anara cantant i compositor de 'El puchero del hortelano', que comença carrera en solitari amb el seu àlbum debut 'UNO' i que presentarà este estiu a Borriana.

Se sumen al cartell del festival Llei DJ, l'única regla de la qual és la "implacable" llei del ritme, la pulsió emocional que fa del seu públic un "ostatge incondicional" del seu bon fer en la cabina, des de la qual sempre hi ha espai per a la sorpresa; i El Vega Life, el creador de la 'Rumbita Canaria'.

Julieta 21 presentarà el seu nou disc 'Alerta', mentre que el

grup madrileny Naranja, guanyadors del concurs Vodafone yu Music Talent, mostraran en l'Arenal Sound tot el seu potencial sobre l'escenari.

DJ'S I ROCK

Sandro Ávila, una altra de les noves confirmacions, és un dels DJs nacionals amb més projecció i recorregut internacional i un dels creadors de l'himne oficial d'Arenal Sound que es va llançar fa dos anys.

Ramon Mirabet, que també se sumisca la cartell, va ser molt popular a França per ser finalista en el concurs 'La Nouvelle Star'. El seu tema 'Those Little Things' posa música a l'anunci de l'estiu d'Estrela Dam.

Marlon, una banda de cinc amics en busca de un món de pau, amor, bon rotllo i rock'n roll, on la filosofia de Lennon està molt present, i Fira Fem, amb 'Vida Nueva', arribaran també a Borriana en esta edició.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento