Comunitat Valenciana

Carlos Fabra declara com a investigat per un delicte societari després de la denúncia de dos socis de Golf Mediterrani

  • L'expresident de la Diputació de Castelló i exlíder del Partit Popular en la província, Carlos Fabra, ha declarat este dilluns en la Ciutat de la Justícia de Castelló en qualitat d'investigat per un presumpte delicte societari després de la denúncia que van interposar dos socis de la societat Golf Mediterrani S.A.
Carlos Fabra després de declarar en els jutjats
Carlos Fabra després de declarar en els jutjats
EUROPA PRESS
Carlos Fabra després de declarar en els jutjats

Fabra, que estava citat a les 9.30 hores, ha arribat als jutjats a les 8.35 hores i s'ha dirigit a l'interior de l'edifici on ha estat declarant davant el jutge durant una mica més d'una hora. A la seua eixida, no ha volgut donar explicacions ni respondre les preguntes dels mitjans. "No vaig a fer cap declaració", ha conclòs.

El jutjat va obrir l'agost passat diligencies arran de rebre una denúncia interposada per dos socis de l'empresa Golf Mediterrani S. a. contra el consell d'administració en el moment en què ho presidia Carlos Fabra. La denúncia es referix al lloguer del camp de golf de Borriol a una empresa de la família del golfista Sergio García, una operació que hauria perjudicat els denunciants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento