Comunitat Valenciana

El 65% dels joves valencians treballaria per primera vegada per 20.000 euros anuals o més

  • FIEP-València se celebrarà este dimarts en la ciutat, dirigida a tots els estudiants universitaris o jóvens professionals interessats a cursar un màster.
  • El 53% dels enquestats se sent preparat per a treballar quan finalitza el seu grau perquè afirma que la formació rebuda ha sigut "molt pràctica".
  • El 37% dels enquestats ha fet pràctiques mentre estudiava el seu grau, gràcies a la borsa d'ocupació de la seua universitat.
Jóvenes trabajando en un proyecto.
Jóvenes trabajando en un proyecto.
PEXELS
Jóvenes trabajando en un proyecto.

El 65% dels jóvens valencians treballaria en la seua primera ocupació per 20.000 euros anuals o més, segons un estudi realitzat per Cercle Formació, que organitza la Fira Internacional d'Estudis de Postgrau-FIEP, que ha començat la seua gira espanyola en el mes de febrer i està recorrent 12 ciutats d'Espanya, 10 països llatinoamericans, Itàlia i Portugal.

FIEP-València se celebrarà este dimarts en la ciutat, dirigida a tots els estudiants universitaris o jóvens professionals interessats a cursar un màster per a especialitzar-se, aportar valor afegit a la seua formació universitària i tindre una visió emprenedora i internacional del món laboral.

Segons un estudi realitzat per Cercle Formació en l'anterior edició de la fira a una mostra de més de 400 jóvens valencians, el 65% dels consultats estaria disposat a treballar en la seua primera ocupació per 20.000 euros anuals o més mentre que un 35% es conformaria amb 15.000 euros anuals.

El 53% dels enquestats se sent preparat per a treballar quan finalitza el seu grau perquè afirma que la formació rebuda ha sigut "molt pràctica", mentre que el 47% pensa que la seua formació durant la carrera ha sigut "massa teòrica" i necessita una especialització pràctica.

Per a compensar la falta de pràctica, els estudiants valencians aprofiten la seua carrera per a començar a introduir-se en el món laboral. Així, el 37% ha fet pràctiques mentre estudiava el seu grau, gràcies a la borsa d'ocupació de la seua universitat. Per la seua banda, un altre 37% ha treballat en la seua àrea d'interés, i un 14% ha treballat en sectors que no tenen a veure amb la seua àrea, mentre que un 12% no ha fet pràctiques ni ha treballat.

Pel que fa a la mobilitat, el 86% dels jóvens consultats en FIEP València treballaria fora d'Espanya, mentre que solament un 14% no estaria disposat a creuar les fronteres.

Els assistents a qualsevol de les seus de FIEP a Espanya, Portugal i Itàlia entraran en el sorteig d'una de les tres beques per valor de 10.000 euros cadascuna que ofereix Cercle Formació. A més, tots els candidats que tinguen pensat realitzar un determinat programa màster podran beneficiar-se durant l'encontre en qualsevol de les seus de FIEP de la borsa de Beques i Ajudes -amb un valor global de més d'un milió d'euros- que els centres expositors posen a la seua disposició.

Durant la celebració de l'encontre seran orientats i assessorats directament pels directors d'admissions de les diferents universitats i escoles de postgrau representades, que resoldran els seus dubtes sobretot el que els interesse. Els postgraus que es presenten en FIEP València abasten àrees com a MBA, Màrqueting, Disseny, Jurídics, Hoteleria, Arquitectura, Comunicació, Educació, Medicina o les últimes demandes professionals, que inclouen més especialitats en l'àmbit tecnològic, biosanitari o social mèdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento