Comunitat Valenciana

Rescaten el cadàver de l'espeleòloga atrapada en un pou de Gandia

  • L'helicòpter de la Generalitat ha rescatat este dilluns el cadàver de l'espeleòloga morta ahir després de quedar atrapada en un pou de 40 metres de profunditat i difícil accés en l'abisme de la zona Molló de la Creu de Gandia (València), segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències.

L'helicòpter ha deixat el cadàver de l'espeleòloga a la disposició del servici forense en l'helisuperfície de Gandia. Efectius de bombers han passat la nit en el lloc però el cos no ha pogut ser evacuat fins al matí d'este dilluns.

La dona es trobava realitzant tasques d'espeleologia -estudi de coves- quan va caure en el pou sobre les 15.20 hores d'este diumenge, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, que va tractar sense èxit d'arribar fins a ella.

Es tracta d'un avenc amb accés complicat per terra, per la qual cosa els bombers van comptar amb l'ajuda esta vesprada d'un helicòpter del propi consorci i un altre d'Emergències de la Generalitat Valenciana.

En el dispositiu de rescat han participat tres comandàncies, huit bombers, dues rescatadores i dues autobombes. El Consorci de Bombers de València ha comptat així mateix amb la col·laboració dels seus homòlegs a Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento