Comunitat Valenciana

L'IVAM i el Palau dels Arts col·laboraran en activitats culturals i crearan l'abonament mixt 'Les Arts-IVAM'

  • El ple del Consell ha aprovat este divendres un conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) i el Palau dels Arts Reina Sofia de València a través del qual es realitzaran diverses activitats conjuntes, com a actuacions d'alumnes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo en el museu. També es planteja la creació d'un abonament mixt 'Les Arts-IVAM' per a pròximes campanyes de subscripció i renovació.
Palau dels Arts
Palau dels Arts
GVA
Palau dels Arts

El conveni, que es desenvoluparà durant la temporada 2016-2017, també contempla la promoció de les dos entitats mitjançant suports publicitaris en les respectives seus i enllaços en els web, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Així mateix, contempla la participació de directius de les dos entitats i d'artistes convidats en esdeveniments de l'altra entitat, així com la possibilitat d'assistència com convidats, d'abonats dels Arts i dels Amics de l'IVAM, en activitats organitzades per estes institucions.

Un altre dels aspectes que inclou este conveni és la venda de productes de les dos entitats en espais habilitats de cada institució. Igualment, s'habilitarà en cada entitat un punt d'informació i assistència sobre la programació de l'altra entitat.

A més, es contempla la creació, per part dels Arts, d'un abonament mixt 'Les Arts-IVAM' per a pròximes campanyes de subscripció i renovació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento