Comunitat Valenciana

La Generalitat es personarà en el Tribunal de Comptes per a recuperar "fins a l'últim cèntim balafiat" per Valmor

  • La Generalitat Valenciana es personarà en el procediment obert en el Tribunal de Comptes per a recuperar "fins a l'últim cèntim balafiat" en relació amb la compra de l'empresa privada Valmor Sports, encarregada de l'organització de la Fórmula 1 a València.

Així ho ha indicat la vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada per la possibilitat de personar-se en este procediment de reintegrament després d'obrir un termini de nou dies el Tribunal de Comptes.

Oltra ha assenyalat que la Generalitat es personarà a requeriment del Tribunal de Comptes a través de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport que és on estava adscrita en eixe moment la compra de Valmor. "La decisió està presa a falta del treball tècnic que hi ha darrere d'eixa personificació", ha puntualitzat.

La vicepresidenta ha recordat que el cas obert en el Tribunal de Comptes és un procediment per abast "on el que es fa és reclamar a aquells gestors que han produït una lesió a les arques públiques, que responguen amb el seu patrimoni pel crebant que han produït".

Com este govern, ha agregat, "no es conforma" amb que el Poder Judicial faça el seu treball -hi ha una investigació judicial en marxa per este assumpte-, "també es defendrà l'interés general i que els diners torne on no havia d'haver eixit mai", ha asseverat.

"Volem -ha afegit- que retornen fins a l'últim cèntim que s'han portat o han balafiat. Que responguen amb el seu patrimoni amb el dany que han fet a tots els valencians". "Aquells que van fer una gestió nefasta en Valmor carregaran amb les seues conseqüències", ha afirmat. "La Generalitat es personarà per a recuperar els màxims diners", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento